E-jeugd/volwassenheid

 

Elias met Frasnay's flair

Elias woont bij Sylvie in de omgeving van Marseille. Zij zocht een sportieve hond om le Ring mee te gaan trainen. Le Ring is vergelijkbaar met IPO. Naast familiehond traint hij wekelijks om een goede verdedigingshond te worden.

Tot groot verdriet van zijn familie is Elias vlak voor zijn 7e verjaardag overleden.

Ella, E'morphine,  Ebben, Esta en Eric

met Frasnay's flair

Ella woont met haar Franse bazen in Den Haag. Ze wordt regelmatig gespot door Hollandse herder vrienden die verslag uitbrengen hoe braaf ze naast de fiets de stad doorkruist.

E'morphine is uit beeld. Zij is samen met haar baas in de beveiliging gaan werken.

Ebben, het kleine zwarte hondje, overleed toen ze 7 maanden oud was.

Esta heeft een speciale opleiding achter de rug. Zij werkt samen met haar baas in de beveiliging van mensen.

Eric is familiehond... en wordt vooral op de zondagen door alle kleinkinderen bijna kaal geknuffeld. Hij heeft alle cursussen met goed gevolg doorlopen.. Hij is een superbrave kerel.

Endor met Frasnay's flair

Endor heeft nu de mooie naam Rendor. Ooit woonde hij zijn eerste maanden bij mijn zus, is daarna herplaatst bij Fenny en Tony in Zuid Holland. Als ik Fenny met Endor zie word ik altijd erg blij. Hoe een geluk toch dat  hij bij haar terecht is gekomen.

Rendor is een uber enthousiaste hond die speurt en voor GenG traint. Endor doet elk jaar mee aan de clubmatch. Beste prestatie van hem is 3e Uitmuntend op de Clubmatch van 2011. Een aantal jaren was Fleur van de Vastenow zijn huisvriendin.. helaas zij is overleden. Maar Fenny en Tony vielen als een blok voor onze Dyson. Dyson woont nu sinds 2015 ook bij Rendor. De twee stoere mannen kunnen het prima samen vinden.

Endor staat ter beschikking voor de fokkerij. December 2016: Endor heeft begin deze maand Juno van de Niwo gedekt.

Zie ook:

beschikbare reuen

Erock (Edo) met Frasnay's flair

Edo is vernoemd naar mam Dido. Edo is een stabiele zeer zelfzekere reu. Hij werkt samen met boer Bas op de geitenboerderij waarbij twee keer per dag ongeveer 500 geiten begeleid moeten worden naar de melkerij. Geen sinecure..geiten zetten hun hoorns regelmatig in. Hij is er nauwelijks van onder de indruk. Edo is inmiddels al 2x vader geworden. (teef Demosthene of Saint John's) Alle nakomelingen werken bij de schapen.

Niet helemaal zijn ding maar Bas heeft Edo ook een keer op een show voorgebracht met als resultaat: 1e excellent en res.CACIB.

E'saia (Wanda) met Frasnay's flair

E'saia heet nu Wanda. Zij woont bij Daisy en Bram in het hoge noorden van Nederland. Toen Saia 2 jaar was, kwam zij weer bij ons terug. Ze heeft 3 maanden bij ons gewoond. Wij vonden haar zo lief en mooi dat wij haar graag zelf wilde houden. Maar de dames Dido en Saia bleven elkaar regelmatig in de haren vliegen.

Wij vonden voor haar de allerbeste baas in Daisy. Van Daisy kreeg zij de naam Wanda. Wanda is  dikke vrienden met Lex van de 's Gravenschans die al bij Daisy woonde. Het is een prachtig stel. Zij mochten zich zelfs "verloven". Helaas is toen het enige pupje doodgeboren.

Wanda heeft ook een paar keer aan expo's meegedaan. Op de Paasshow in Leeuwarden (2012) werd zij 1e Uitmuntend / Res. CAC/CACIB.

In het voorjaar van 2014 kreeg  Wanda 2 pups: Rocky en Resie van de Adelaarshoeve.

Wanda (en Lex) hebben een eigen website:

http://www.adelaarshoeve.com/