N-Nest Week 3

26 augustus 2017

De pups zijn 2½ week. Ze zien er spectaculair gezond uit. Zo doen ze ook. Ze lopen, ze kijken, ze doen hun neusjes in de lucht en ze drinken gulzig.

In hun donspakje verschijnen de eerste echte stugge haartjes..

Ze beginnen op elkaar te reageren. Happen een beetje in elkaars lijf.

Bobbie is een zeer zorgzame moeder. Ze worden allemaal nog met regelmaat gewassen. Heel af en toe vind ik een zelfgedraaid drolletje. Plassen doen ze zelf. Daarvoor heb ik een deel  met krantjes en puppiepads bedekt . En heel veel plasjes worden dan ook al daar gedaan. Ze slapen bijna de hele nacht door.. ik hoor ze wel soms ... maar als Bobbie er niet naar toe gaat, slapen ze ook snel weer in.

Ik heb wat speelgoedjes opgehangen en neergelegd... een beetje wordt daar tegenaan gelopen.. gesnuffeld.

Ook ben ik begonnen met geitenmelk te geven. Pup paars en lichtblauw vinden het niets.. die wachten wel op mams. Pup bruin, donkerblauw, roze, en groen hebben de smaak te pakken... die moet ik een beetje afremmen zelfs.. want likken is nog niet vanzelfsprekend. Ze verslikken zich dan soms. (waarbij ik een halve flauwte krijg van schrik)

Ze hebben ook al bezoek gehad... dat vindt Bobbie ok.. maar loopt dan wel in de bak te moederkloeken. En heel slim gaat ze goed in de hoek liggen.. dan weet ze zeker dat alle puppies haar kant op komen.  Begin gemaakt met een fotoshoot in een mandje...